Copyright

Alle op advocaatontslag.info gepubliceerde artikelen vallen onder het intellectueel eigendom en worden daarmee auteursrechtelijk beschermd. De inhoud daarvan kan worden gebruikt indien het voor persoonlijke non-commerciële offline in de privésfeer gebruikte doeleinden wordt toegepast. In alle andere omstandigheden mag het niet worden gekopieerd, vermenigvuldigd en/ of verspreid. Het is wettelijk verboden om teksten zonder toestemming te kopiëren.

 

Intellectueel eigendom site onderdelen

Iedere toegepaste afbeelding, logo, teksten of ander toegepast materiaal vallen onder het intellectueel eigendom van advocaatontslag.info. Deze zijn daarmee ook wegens het merken- en auteursrecht beschermd. Deze rechten kunnen dan ook op geen enkele wijze worden overgedragen aan een bezoeker van de site, behoudens de beheerder van advocaatontslag.nl.

 

Disclaimer

De verstrekte informatie is van algemene aard en kan dus niet op een persoonlijke omstandigheid worden toegepast. Oftewel het is geen vervanging voor adequaat juridisch advies. Er is getracht om een informerende informatie te verstrekken waarbij grote zorgvuldigheid is toegepast. Desalniettemin kan informatie met de tijd verouderen of niet meer correct zijn. Dat houdt in dat advocaatontslag.info niet kan garanderen dat verstrekte informatie juist is. Aansprakelijkheid voor enige schade, indirect of directe gevolgen naar aanleiding van verstrekte informatie op de site worden dan ook van de hand gewezen. Ga voor gedegen juridische informatie naar een specialist of de advocaat voor ontslag. Advocaatontslag.info is niet aansprakelijk indien zekere verwachtingen voor u deels of niet uitkomen.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 66

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op